събота, 5 май 2012 г.

Какво трябва да има в чантата ви за абитуриентската ви вечер?


Преди да помислите за грима, роклята и прическата ви за абитуриентския ви бал, трябва да решите какво трябва да носите в чантата си. Съобразете се с размера й, той има значение. Ако сте от тези, които обичат да имат всичко под ръка-изберете нещо по-голямо. Естествено повода не позволя да си вземете пазарската чанта, но все пак можете да намерите нещо подходящо. 


ЕДНО (коса) - Гребена и малките черни фиби са задължителни. Всичко се случва, така че, ако прическата ви се развали трябва да сте готови да поправите нещата. Ако разполагате с лак travel размер също бихте могли да го прибавите към нещата в чантичката ви. 
ДВЕ (лични вещи) - Никой не тръгва без телефон, кеш и лична карта. Това са задължителни неща, които трябва да носите в себе си. 
ТРИ (козметика) - Червилото ще ви е нужно по време на цялата вечер. Минава много време от тръгването ви от вкъщи до края на празненството, така че ще трябва да подновите цвета на устните си. Матиращите листчета ще са ви в полза когато от яркото слънце, танците и веселбата кожата ви залъщи.
ЧЕТИРИ (освежаване) - Добре е да носите в себе си малко парфюмче или мостра, в случай че искате да подновите уханието на любимия ви парфюм. Едва ли ще си миете зъбите след посещението в ресторанта, така че дъвките тогава идват на помощ. :)
ПЕТ (безопасност) - Изключително важна част от нещата, които трябва да носите. Безопасната игла ще ви бъде в полза в случай, че роклята ви се скъса.

Това са моите предложения. :) Вие какво носихте или ще носите в своята чанта за този важен ден? Ще се радвам да чуя вашите предложения. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарите ви са важни за мен. Благодаря! <3