вторник, 8 май 2012 г.

Week Obsession : Corals


Седмичното обсебване са кораловите цветове! Супер подходящи са за лятото и ви придават нов свеж вид. Самият цвят е обявен за такъв през 1513 година в Англия и представлява смесица между розово, червено и оранжево. Според съотношението между тях коралото се дели на 4 вида: розово-коралово(розовеещ цвят), светло коралово, червено-коралово и тъмно коралово. 
Сега ще ви покажа начините, по които харесвам съчетаването на кораловия цвят в ежедневното или празничното облекло. :)

Като основна част от облеклото - В този случай са представени 2 изчистени рокли. Обувките, с които може да ги комбинирате са телесен цвят, за да не се получи едно наслагване на цветовете. Според мен кораловото е достатъчно крещящ цвят-не трябва да се съчетава с други такива. За бижута може да добавите само семпло сребърно синджирче и обеци


Обувки - За мен най-удачно е кораловите обувки да се съчетаят с едноцветна рокля в лек и приятен цвят. По този начин акцентът е върху обувките и ще приличате на истинска модна икона. Наистина изглежда много стилно!
Аксесоари - Супер подходящо за лятото е да съчетаете стилна чанта в коралов цвят с бяла риза и къси панталони. Също така може към облеклото си да добавите и едно красиво колие в същия цвят. 
Грим - Тук наистина имате избор. Един от вариантите е, ако искате да наблегнете на устните си-вземете си червило в коралов цвят. Красиви коралови цветове са Toxic tale и Good to go на MAC, но има и техни по-евтини заместители като Coral на Revlon. При втори вариант залагате на очния си грим. Тук може да намерите един прекрасен и лек грим в коралови цветове. Може да ги използвате както за ежедневието така и за по-специални случаи.
Маникюр - Обичам кораловите лакове за нокти! Седят супер на всеки вид нокът и предават свеж вид на ръката. OPI предлагат Conga-line coral, Revlon-Tropical temptation, а Golden rose-94,95(от колекцията Paris). 







Надявам се публикацията да ви е харесала. Вие харесвате ли кораловите нюанси? Не забравяйте-абонирайте се за блога, за да следите всеки нов пост! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарите ви са важни за мен. Благодаря! <3