вторник, 15 май 2012 г.

Week Obsession : Feather in the hair



Тази седмица съм заложила на обсебването ми към перата, но най-вече към тези, които се слагат в косата. Те навлязоха сравнително скоро в "употреба" и вече около половината момичета в САЩ разполагат с подобен аксесоар. За мен те са изключително интересни и красиви и седят чудесно както на правя, така и на къдрава коса.


Както всяка публикация от вида Obsession, съм ви подготвила едно така да го наречем един подбор на видовете пера. Това ще ви послужи в случай, че решите да си закупите такъв вид аксесоар и ще ви е лесно да подберете правилната форма според вашите предпочитания. 

СПОРЕД ЦВЕТА

Неутрални - При този тип пера преобладаващите цветове са неутралните.  Такива са кафявото, бежовото, телесния цвят, черното и бялото. Тези цветове не се забелязват много (особено на кестенява коса), затова са подходящи за всекидневна употреба. Отиват на всякакъв вид облекло, от официално до спортно. Не са ангажиращи, затова ако търсите нещо семпло, но все пак готино и оригинално-това е избора за вас.
Цветни - Тук цветовете са неограничени. Има както неонови така и пастелни цветове. Всеки можа да намери своя свят. Този тип пера може би ще се харесат на по-смелите, защото са наистина крещящи. В случая Дженифър Лав Хюит е заложила на 5-6 цветни пера: 1 жълто, 2 червени и няколко тънки лилави. Може да видите колко прекрасно и интересно седи. Това е моя фаворит. :)











СПОРЕД ГОЛЕМИНАТА

Тънки - Те са подходящи за всекидневието и не са особено ангажиращи. Особено, ако изберете перо в неутрален цвят, може да го носите в училище или при излизане с приятели. Тъй като самите пера са тънки, те са подходящи за единично носене както и в комбинация с още няколко пера от същия вид. Определено ги предпочитам пред по-дебелите.
Широки - Този тип пера са доста по-видими. Ако решите да носите такъв тим, ви препоръчвам те да с в неутралните цветова, защото иначе ще се получи един много видим излишен акцент. Да, целта ни е да привличаме погледните, но това не значи да прекаляваме. Широките пера са много красиви, но е препоръчително да се носят самостоятелно, за да се не се получи претрупване и кич.  









На вас харесват ли ви? Бихте ли носили пера в косата си? Ако желаете да си закупите такъв аксесоар, може да го направите на този адрес. Специално за тази публикация потърсих информация и видях, че има положителни коментари за перата от този сайт. За жалост, обаче, разполагат само с 1 цвят, но пък цената е 6 лева. Това е сайтът, в който продават най-евтините пера, защото в другите места варират от от 15 до 60 лева.
Съжалявам за забавения пост, както и за това, че не пускат редовно публикации. Искам да ви се реванширам, затова съм ви подготвила едно много готино DIY. Също така ще заема камерата на една приятелка и ще наснимам гримовете си, за да мога да започна ревютата. И бонус това съм планувала да си закупя Box of beauty, затова очаквайте и едно ревю за него.
ХОХО

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарите ви са важни за мен. Благодаря! <3